© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

Przyjęcie weselne, to magiczny wieczór dla każdej Młodej Pary.  Bon Ton, to piękne i eleganckie wnętrza, które podkreślą podniosłość i wyjątkowość okazji. Nowocześnie urządzona sala bankietowa, to idealne miejsce na Wasz „Wielki Dzień”. Organizacja wesela będzie dla Was przyjemnością, zrealizujecie z nami swoje marzenia dotyczące wystroju oraz menu.

 

Poznaj Nasza

Wesela

)

 MENU WESELNE 230 ZŁ OD OSOBY

czas trwania imprezy do 9 godzin (każda następna godzina 250 zł)

 

• bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)

• bufet kawowo-herbaciany

• dwie zupy

• cztery dania gorące

• dziesięć zimnych przystawek

• napoje zimne typu soki, woda i gorące bez ograniczeń

• napoje gazowane typu coca-cola, fanta , sprite płatne 10 zł od osoby

• dzieci poniżej 12 roku życia 50% zniżki (oddzielne menu dla dzieci)

• dekoracja stołów

• profesjonalna obsługa

Zupy

  • rosół z domowymi kluseczkami

  • flaki wołowe

 

Drugie danie

  • befsztyki z polędwiczki wieprzowej marynowane w ziołach z sosem porto podane z krokietem ziemniaczanym i bukietem warzyw z masełkiem

Deser

  • jabłecznik z lodami waniliowymi

 

  • tatar wołowy

 

Trzecie danie

  • schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek

lub

  • kurczak cytrynowy w sosie eszafranowym

 

Czwarte danie

  • staropolski żur na wędzonce

  • barszczyk czerwony z uszkami

 

 

Przystawki

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami

  • schab po warszawsku

  • nuggetsy z kurczaka  dipami

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą

  • tatar ze śledzia na grzankach razowych

  • jaja faszerowane

  • sałatka grecka z fetą

  • sałatka cesarska z sosem ayoli

  • włoskie caprese z grillowanym bakłażanem i bazyliowym pesto

 

 

Dodatki:

  • pikle 

  • sosy

  • grzybki

  • ciasta

  • owoce sezonowe

  • desery typu

 

UWAGA

 

  • istnieje możliwość dokupienia stołu wiejskiego w cenie 1200 zł

  • Dekoracja krzeseł pokrowcem z szarfą - 7 zł

  • Imprezy organizujemy na minimum 25 osób dorosłych

  • W przypadku mniejszej ilości osób koszt przyjęcia równy minimalnej ilości osób dorosłych

  • czerwony dywan + przywitanie gości na zewnątrz - 150 zł.

 

 

Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.

 MENU WESELNE 250 ZŁ OD OSOBY

czas trwania imprezy do 9 godzin (każda następna godzina 250 zł)

 

• bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)

• bufet kawowo-herbaciany

• dwie zupy

• pięć dań gorących

• dziesięć zimnych przystawek

• napoje zimne typu soki, woda i gorące bez ograniczeń

• napoje gazowane typu coca-cola, fanta , sprite płatne 10 zł od osoby

• dzieci poniżej 12 roku życia 50% zniżki (oddzielne menu dla dzieci)

• dekoracja stołów

• profesjonalna obsługa

Zupy

  • rosół z domowymi kluseczkami

  • zupa borowikowa z łazankami

 

Drugie danie

  • udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca

Deser

  • jabłecznik z lodami waniliowymi

lub

  • lody z owocami i bitą śmietaną

  • tatar wołowy

 

Trzecie danie

  • filecik z sandacza morskiego w sosie maślano-cytrynowym

lub

  • kurczak cytrynowy w sosie szafranowym

 

Czwarte danie

  • boef strogonow ze świeżo wypiekaną bułeczką

 

Piąte danie

  • barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem

lub

  • staropolski żur na wdzonce

 

 

Przystawki

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami

  • schab po warszawsku

  • nuggetsy z kurczaka  dipami

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą

  • tatar ze śledzia na grzankach razowych

  • jaja faszerowane

  • sałatka grecka z fetą

  • sałatka cesarska z sosem ayoli

  • sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym

 

Dodatki:

  • pikle 

  • sosy

  • grzybki

  • ciasta

  • owoce sezonowe

  • desery typu

 

UWAGA

 

  • istnieje możliwość dokupienia stołu wiejskiego w cenie 1200 zł

  • Dekoracja krzeseł pokrowcem z szarfą - 7 zł

  • Imprezy organizujemy na minimum 25 osób dorosłych

  • W przypadku mniejszej ilości osób koszt przyjęcia równy minimalnej ilości osób dorosłych

  • czerwony dywan + przywitanie gości na zewnątrz - 150 zł.

 

 

Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.

 MENU WESELNE 280 ZŁ OD OSOBY

czas trwania imprezy do 10 godzin (każda następna godzina 250 zł)

 

• bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)

• bufet kawowo-herbaciany

• dwie zupy

• cztery dania gorące

• dziesięć zimnych przystawek

• napoje zimne typu soki, woda i gorące bez ograniczeń

• napoje gazowane typu coca-cola, fanta , sprite płatne 10 zł od osoby

• dzieci poniżej 12 roku życia 50% zniżki (oddzielne menu dla dzieci)

• dekoracja stołów

• profesjonalna obsługa

Zupy

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową i sosem bazyliowym

  • zupa borowikowa z łazankami

 


  • udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca lub smażonymi kopytkami 

Deser

  • lody z gorącymi malinami

lub

  • sernik z malinami

 

  • tatar wołowy

 

Drugie danie

  • zrazik z polędwicy wołowej z farszem staropolskim na plackach z kaszy gryczanej podany z modrą kapustą.

lub

  • łosoś na szpinaku z ryżem

 

Trzecie danie

  • krewetki królewskie na masełku z czosnkiem, pomidorkami concasse, szarotką chili i natką pietruszki

 

Czwarte danie (do wyboru)

  • staropolski żur na wędzonce

  • boef strogonof ze świeżo wypiekana bułeczką

  • barszczyk czerwony z uszkami lub pasztecikiem

  • kurczak curry z selerem naciowym

 

Przystawki

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami

  • schab po warszawsku

  • nuggetsy z kurczaka  dipami

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą

  • tatar ze śledzia na grzankach razowych

  • jaja faszerowane

  • sałatka grecka z fetą

  • sałatka cesarska z sosem ayoli

  • sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym

 

 

Dodatki:

  • pikle 

  • sosy

  • grzybki

  • ciasta

  • owoce sezonowe

  • desery typu

 

UWAGA

 

  • czerwony dywan + przywitanie gości na zewnątrz gratis!

  • istnieje możliwość dokupienia stołu wiejskiego w cenie 1200 zł

  • Dekoracja krzeseł pokrowcem z szarfą - 7 zł

  • Imprezy organizujemy na minimum 25 osób dorosłych

  • W przypadku mniejszej ilości osób koszt przyjęcia równy minimalnej ilości osób dorosłych

 

 

Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.

PRZYKŁADOWE MENU WESELNE OD 230 POPRZEZ 250 PO 280 ZŁ OD OSOBY

 

Zupy

  • rosół z domowymi kluseczkami

  • krem z białych szparagów z prażonymi migdałami

 

Drugie danie serwowane

  • golonka z indyka wolno pieczona na sosie ziołowym podana z gratim ziemniaczanym oraz warzywami ratatuj

 

Deser

  • brownie na ciepło z lodami

 

Trzecie danie na półmiskach

  • zraziki z polędwicy wołowej z farszem staropolskim na plackach z kaszy gryczanej podane z modrą kapustą

 

Czwarte danie na gorących półmiskach

  • pierożki filo z kozim serem, kurczakiem i czarnymi oliwkami

  • sajgonki z warzywami i grzybami moon

 

Piąte danie w bufecie

  •  wybór pierogów (mięso, szpinak, ruskie)

  •  duszona wieprzowina w sosie francuskim z ziemniaczanymi gnochi

 

Szóste danie w wazach

  • włoskie consumer z pomidorami i bazylią

 

Przystawki

  • wybór mięs pieczystych

  • nuggetsy z kurczaka  dipami

  • galantyna drobiowa z jajem i kolorowymi warzywami

  • zimne nóżki z marynowanymi borowikami

  • pieczona cielęcina z sosem tuńczykowym

  • pstrąg w całości

  • tatar z łososia

  • rolmopsy śledziowe

  • sałatka z paluszkami krabowymi

  • tradycyjna sałatka jarzynowa

  • sałata rzymska z orzechami i gorgonzolą

  • tatar wołowy

  • pikle

  • sosy

  • grzybki

  • ciasta

  • owoce

 

Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.

WESELE 230 ZŁ OD OSOBY

WESELE 250 ZŁ OD OSOBY

WESELE 280 ZŁ OD OSOBY