Przyjęcie weselne, to magiczny wieczór dla każdej Młodej Pary.  Bon Ton, to piękne i eleganckie wnętrza, które podkreślą podniosłość i wyjątkowość okazji. Nowocześnie urządzona sala bankietowa, to idealne miejsce na Wasz „Wielki Dzień”. Organizacja wesela będzie dla Was przyjemnością, zrealizujecie z nami swoje marzenia dotyczące wystroju oraz menu.

 

Poznaj Nasza

Wesela

)

PRZYKŁADOWE MENU WESELNE


Zupy

  • rosół z domowymi kluseczkami

  • krem z białych szparagów z prażonymi migdałami


Drugie danie serwowane

  • golonka z indyka wolno pieczona na sosie ziołowym podana z gratim ziemniaczanym oraz warzywami ratatuj


Deser

  • brownie na ciepło z lodami


Trzecie danie na półmiskach

  • zraziki z polędwicy wołowej z farszem staropolskim na plackach z kaszy gryczanej podane z modrą kapustą


Czwarte danie na gorących półmiskach

  • pierożki filo z kozim serem, kurczakiem i czarnymi oliwkami

  • sajgonki z warzywami i grzybami moon


Piąte danie w bufecie

  •  wybór pierogów (mięso, szpinak, ruskie)

  •  duszona wieprzowina w sosie francuskim z ziemniaczanymi gnochi


Szóste danie w wazach

  • włoskie consumer z pomidorami i bazylią


Przystawki

  • wybór mięs pieczystych

  • nuggetsy z kurczaka  dipami

  • galantyna drobiowa z jajem i kolorowymi warzywami

  • zimne nóżki z marynowanymi borowikami

  • pieczona cielęcina z sosem tuńczykowym

  • pstrąg w całości

  • tatar z łososia

  • rolmopsy śledziowe

  • sałatka z paluszkami krabowymi




Dodatkowo istnieje możliwość zamówienia:

  • tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym)

  • stół sushi

  • deser serwowany - szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty

  • deser serwowany - puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty



Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.

PRZYKŁADOWE MENU WESELNE

 

Zupy

  • rosół z domowymi kluseczkami

  • krem z białych szparagów z prażonymi migdałami

 

Drugie danie serwowane

  • golonka z indyka wolno pieczona na sosie ziołowym podana z gratim ziemniaczanym oraz warzywami ratatuj

 

Deser

  • brownie na ciepło z lodami

 

Trzecie danie na półmiskach

  • zraziki z polędwicy wołowej z farszem staropolskim na plackach z kaszy gryczanej podane z modrą kapustą

 

Czwarte danie na gorących półmiskach

  • pierożki filo z kozim serem, kurczakiem i czarnymi oliwkami

  • sajgonki z warzywami i grzybami moon

 

Piąte danie w bufecie

  •  wybór pierogów (mięso, szpinak, ruskie)

  •  duszona wieprzowina w sosie francuskim z ziemniaczanymi gnochi

 

Szóste danie w wazach

  • włoskie consumer z pomidorami i bazylią

 

Przystawki

  • wybór mięs pieczystych

  • nuggetsy z kurczaka  dipami

  • galantyna drobiowa z jajem i kolorowymi warzywami

  • zimne nóżki z marynowanymi borowikami

  • pieczona cielęcina z sosem tuńczykowym

  • pstrąg w całości

  • tatar z łososia

  • rolmopsy śledziowe

  • sałatka z paluszkami krabowymi

  • tradycyjna sałatka jarzynowa

  • sałata rzymska z orzechami i gorgonzolą

  • tatar wołowy

  • pikle

  • sosy

  • grzybki

  • ciasta

  • owoce

 

Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.

 

  • tradycyjna sałatka jarzynowa

  • sałata rzymska z orzechami i gorgonzolą

  • tatar wołowy

  • pikle

  • sosy

  • grzybki

  • ciasta

  • owoce

© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl