WESELE 310 ZŁ OD OSOBY

WESELE 280 ZŁ OD OSOBY

PRZYKŁADOWE MENU WESELNE OD 250  DO 280 ZŁ OD OSOBY

 

W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / BUTELKA ALKOHOLU

Zupy

  • rosół z domowymi kluseczkami

  • krem z białych szparagów z prażonymi migdałami

 

Drugie danie serwowane

  • golonka z indyka wolno pieczona na sosie ziołowym podana z gratim ziemniaczanym oraz warzywami ratatuj

 

Deser

  • brownie na ciepło z lodami

 

Trzecie danie na półmiskach

  • zraziki z polędwicy wołowej z farszem staropolskim na plackach z kaszy gryczanej podane z modrą kapustą

 

Czwarte danie na gorących półmiskach

  • pierożki filo z kozim serem, kurczakiem i czarnymi oliwkami

  • sajgonki z warzywami i grzybami moon

 

Piąte danie w bufecie

  •  wybór pierogów (mięso, szpinak, ruskie)

  •  duszona wieprzowina w sosie francuskim z ziemniaczanymi gnochi

 

Szóste danie w wazach

  • włoskie consumer z pomidorami i bazylią

 

Przystawki

  • wybór mięs pieczystych

  • nuggetsy z kurczaka  dipami

  • galantyna drobiowa z jajem i kolorowymi warzywami

  • zimne nóżki z marynowanymi borowikami

  • pieczona cielęcina z sosem tuńczykowym

  • pstrąg w całości

  • tatar z łososia

  • rolmopsy śledziowe

  • sałatka z paluszkami krabowymi

  • tradycyjna sałatka jarzynowa

  • sałata rzymska z orzechami i gorgonzolą

  • tatar wołowy

  • pikle

  • sosy

  • grzybki

  • ciasta

  • owoce

 

Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.

 MENU WESELNE 310 ZŁ OD OSOBY

czas trwania imprezy do 10 godzin (każda następna godzina 250 zł)

 

W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / BUTELKA ALKOHOLU

 

• bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)

• bufet kawowo-herbaciany

• dwie zupy

• cztery dania gorące

• dziesięć przystawek zimnych

• napoje zimne typu soki, woda, napoje gazowane i gorące bez ograniczeń

• dzieci poniżej 12 roku życia 50% zniżki (oddzielne menu dla dzieci)

• dekoracja stołów (świeże kwiaty, bieżniki, obrusy, świeczniki, serwetki)

• profesjonalna obsługa

 

Przykładowe menu:

 

Pierwsze danie

Zupa

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową i sosem bazyliowym

  • zupa borowikowa z łazankami


  • udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami

  • golonka z indyka z sosem z pieczonego czosnku mini marchewka z masełkiem i kluski śląskie

Deser

  • lody z gorącymi malinami

lub

  • sernik z malinami

  • tatar wołowy

 

Drugie danie

  • zraziki wieprzowe, podane z gratin ziemniaczanym i bukietem warzyw z masełkiem.

 

Trzecie danie (do wyboru)

  • delikatny gulasz wieprzowy ze świeżo wypiekaną bułeczką

  • kurczak curry z selerem naciowym

 

Czwarte danie (do wyboru)

  • barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem

  • staropolski żur na wędzonce

 

Przystawki zimne

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami

  • schab po warszawsku

  • nuggetsy z kurczaka z dipem czosnkowym

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą

  • łosoś po marynarsku w lodowej galarecie z szarotką

  • tortilla z kurczakiem

  • ptysie z pastą curry

  • jaja faszerowane

  • sałata rzymska z orzechami, gorgonzolą

  • sałatka cesarska z sosem ayoli

  • sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym

 

Dodatki:

  • sosy

  • grzybki

  • ciasta

  • owoce sezonowe

  • desery typu bezy i tiramisu

 

Napoje zimne: /bez ograniczeń/

  • soki owocowe 100% jabłko i pomarańcza podawane w karafkach

  • napoje gazowane, Coca-Cola, Fanta, Sprite

  • woda mineralna z miętą i cytryną w karafkach

 

Menu dla dzieci:

  • rosół z domowym makaronem

  • nugetssy z kurczaka, frytki, sałatka

  • naleśniki z dżemem, bitą śmietaną i owocami

 

UWAGA

 

  • do cen należy doliczyć korkowe w wysokości 10 zł od osoby dorosłej

  • czerwony dywan + przywitanie gości na zewnątrz gratis!

  • istnieje możliwość dokupienia stołu wiejskiego w cenie 1400 zł

  • Sushi na 25 osób 500 zł

  • Dekoracja krzeseł pokrowiec - 10 zł

  • Imprezy organizujemy na minimum 25 osób dorosłych

  • W przypadku mniejszej ilości osób koszt przyjęcia równy minimalnej ilości osób dorosłych

 

Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.

 MENU WESELNE 280 ZŁ OD OSOBY

czas trwania imprezy do 9 godzin (każda następna godzina 250 zł)

 

W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY

 

• bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)

• bufet kawowo-herbaciany

• dwie zupy

• trzy dania gorące

• dziesięć przystawek zimnych

• deser serwowany

• napoje zimne (typu soki, woda) i gorące bez ograniczeń

• dzieci poniżej 12 roku życia 50% zniżki (oddzielne menu dla dzieci)

• dekoracja stołów (świeże kwiaty, bieżniki, obrusy, świeczniki, serwetki)

• profesjonalna obsługa

 

Przykładowe menu:

 

Zupy

  • rosół królewski z domowymi kluseczkami

  • zupa borowikowa z łazankami

 

I danie gorące

  • udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca

Deser

  • jabłecznik z lodami waniliowymi

  • lody z owocami i bitą śmietaną

 

II danie gorące

  • Kurczak cytrynowy w sosie szafranowym

lub

  • Roladka z kurczaka z serem feta i suszonymi pomidorami podany z pilaw ryżowym lub opiekanymi ziemniaczkami.

 

III danie gorące

  • barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem

lub

  • staropolski żur na wędzonce

 

Przystawki zimne

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami

  • schab po warszawsku

  • nugetssy z kurczaka  dipem czosnkowym

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą

  • tatar ze śledzia na grzankach razowych

  • jaja faszerowane

  • sałatka grecka z fetą

  • sałatka cesarska z sosem ayoli

  • sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym

 

Dodatki:

  • pikle 

  • sosy

  • grzybki

  • ciasta

  • owoce sezonowe

  • desery typu: beza, tiramisu, 1 deser sezonowy

 

Napoje zimne /bez ograniczeń/:

  • soki owocowe 100% jabłko i pomarańcza podawane w karafkach

  • woda mineralna z miętą i cytryną w karafkach

  • proponujemy dodatkowo: napoje gazowane: Coca-Cola, Fanta, Sprite but. 0,8l - 8 zł

 

Menu dla dzieci:

  • rosół z domowym makaronem

  • nugetssy z kurczaka, frytki, sałatka

  • naleśniki z dżemem, bitą śmietaną i owocami

 

UWAGA

 

  • do cen należy doliczyć korkowe w wysokości 10 zł od osoby dorosłej

  • sushi na 25 osób 500 zł

  • istnieje możliwość dokupienia stołu wiejskiego w cenie 1400 zł

  • Dekoracja krzeseł pokrowiec - 10 zł

  • Imprezy organizujemy na minimum 25 osób dorosłych

  • W przypadku mniejszej ilości osób koszt przyjęcia równy minimalnej ilości osób dorosłych

 

Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.

)

Wesela

Poznaj Nasza

Przyjęcie weselne, to magiczny wieczór dla każdej Młodej Pary.  Bon Ton, to piękne i eleganckie wnętrza, które podkreślą podniosłość i wyjątkowość okazji. Nowocześnie urządzona sala bankietowa, to idealne miejsce na Wasz „Wielki Dzień”. Organizacja wesela będzie dla Was przyjemnością, zrealizujecie z nami swoje marzenia dotyczące wystroju oraz menu.

 

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl