PRZYKŁADOWE MENU WESELNE OD 250 DO 280 ZŁ OD OSOBY
W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / BUTELKA ALKOHOLU
Zupy
rosół z domowymi kluseczkami
krem z białych szparagów z prażonymi migdałami
Drugie danie serwowane
golonka z indyka wolno pieczona na sosie ziołowym podana z gratim ziemniaczanym oraz warzywami ratatuj
Deser
brownie na ciepło z lodami
Trzecie danie na półmiskach
zraziki z polędwicy wołowej z farszem staropolskim na plackach z kaszy gryczanej podane z modrą kapustą
Czwarte danie na gorących półmiskach
pierożki filo z kozim serem, kurczakiem i czarnymi oliwkami
sajgonki z warzywami i grzybami moon
Piąte danie w bufecie
wybór pierogów (mięso, szpinak, ruskie)
duszona wieprzowina w sosie francuskim z ziemniaczanymi gnochi
Szóste danie w wazach
włoskie consumer z pomidorami i bazylią
Przystawki
wybór mięs pieczystych
nuggetsy z kurczaka dipami
galantyna drobiowa z jajem i kolorowymi warzywami
zimne nóżki z marynowanymi borowikami
pieczona cielęcina z sosem tuńczykowym
pstrąg w całości
tatar z łososia
rolmopsy śledziowe
sałatka z paluszkami krabowymi
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałata rzymska z orzechami i gorgonzolą
tatar wołowy
pikle
sosy
grzybki
ciasta
owoce
Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.
MENU WESELNE 350 ZŁ OD OSOBY
czas trwania imprezy do 10 godzin (każda następna godzina 250 zł)
Dzieci poniżej 10 roku życia 50% ceny
W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / BUTELKA ALKOHOLU
• bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)
• bufet kawowo-herbaciany
• pięć dań gorących w tym zupy
• dziesięć przystawek zimnych
• napoje zimne typu soki, woda, napoje gazowane i gorące bez ograniczeń
• dzieci poniżej 12 roku życia 50% zniżki (oddzielne menu dla dzieci)
• dekoracja stołów (świeże kwiaty, bieżniki, obrusy, świeczniki, serwetki)
• profesjonalna obsługa
Przykładowe menu:
Pierwsze danie
Zupa
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową i sosem bazyliowym
zupa borowikowa z łazankami
udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami
lub
golonka z indyka z sosem z pieczonego czosnku mini marchewka z masełkiem i kluski śląskie
Deser
lody z gorącymi malinami
lub
sernik z malinami
tatar wołowy
Drugie danie
zraziki wieprzowe, podane z gratin ziemniaczanym i bukietem warzyw z masełkiem.
Trzecie danie (do wyboru)
delikatny gulasz wieprzowy ze świeżo wypiekaną bułeczką
kurczak curry z selerem naciowym
Czwarte danie (do wyboru)
barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
staropolski żur na wędzonce
Przystawki zimne
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nuggetsy z kurczaka z dipem czosnkowym
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą
łosoś po marynarsku w lodowej galarecie z szarotką
tortilla z kurczakiem
ptysie z pastą curry
jaja faszerowane
sałata rzymska z orzechami, gorgonzolą
sałatka cesarska z sosem ayoli
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
Dodatki:
sosy
grzybki
ciasta
owoce sezonowe
desery typu bezy i tiramisu
Napoje zimne: /bez ograniczeń/
soki owocowe 100% jabłko i pomarańcza podawane w karafkach
napoje gazowane, Coca-Cola, Fanta, Sprite
woda mineralna z miętą i cytryną w karafkach
Menu dla dzieci:
rosół z domowym makaronem
nugetssy z kurczaka, frytki, sałatka
naleśniki z dżemem, bitą śmietaną i owocami
UWAGA
do cen należy doliczyć korkowe w wysokości 10 zł od osoby dorosłej
czerwony dywan + przywitanie gości na zewnątrz gratis!
istnieje możliwość dokupienia stołu wiejskiego w cenie 1400 zł
Sushi na 25 osób 500 zł
Dekoracja krzeseł pokrowiec - 10 zł
Imprezy organizujemy na minimum 30 osób dorosłych
W przypadku mniejszej ilości osób koszt przyjęcia równy minimalnej ilości osób dorosłych
Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.
MENU WESELNE 310 ZŁ OD OSOBY
czas trwania imprezy do 9 godzin (każda następna godzina 250 zł)
Dzieci poniżej 10 roku życia 50% ceny
W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY
• bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)
• bufet kawowo-herbaciany
• cztery dania gorące w tym zupa
• dziesięć przystawek zimnych
• deser serwowany
• napoje zimne (typu soki, woda) i gorące bez ograniczeń
• dzieci poniżej 12 roku życia 50% zniżki (oddzielne menu dla dzieci)
• dekoracja stołów (świeże kwiaty, bieżniki, obrusy, świeczniki, serwetki)
• profesjonalna obsługa
Przykładowe menu:
Zupy
rosół królewski z domowymi kluseczkami
zupa borowikowa z łazankami
I danie gorące
udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca
Deser
jabłecznik z lodami waniliowymi
lody z owocami i bitą śmietaną
II danie gorące
Kurczak cytrynowy w sosie szafranowym
lub
Roladka z kurczaka z serem feta i suszonymi pomidorami podany z pilaw ryżowym lub opiekanymi ziemniaczkami.
III danie gorące
barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
lub
staropolski żur na wędzonce
Przystawki zimne
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nugetssy z kurczaka dipem czosnkowym
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą
tatar ze śledzia na grzankach razowych
jaja faszerowane
sałatka grecka z fetą
sałatka cesarska z sosem ayoli
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
Dodatki:
pikle
sosy
grzybki
ciasta
owoce sezonowe
desery typu: beza, tiramisu, 1 deser sezonowy
Napoje zimne /bez ograniczeń/:
soki owocowe 100% jabłko i pomarańcza podawane w karafkach
woda mineralna z miętą i cytryną w karafkach
proponujemy dodatkowo: napoje gazowane: Coca-Cola, Fanta, Sprite but. 0,8l - 8 zł
Menu dla dzieci:
rosół z domowym makaronem
nugetssy z kurczaka, frytki, sałatka
naleśniki z dżemem, bitą śmietaną i owocami
UWAGA
do cen należy doliczyć korkowe w wysokości 10 zł od osoby dorosłej
sushi na 25 osób 500 zł
istnieje możliwość dokupienia stołu wiejskiego w cenie 1400 zł
Dekoracja krzeseł pokrowiec - 10 zł
Imprezy organizujemy na minimum 30 osób dorosłych
W przypadku mniejszej ilości osób koszt przyjęcia równy minimalnej ilości osób dorosłych
Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.
)
Wesela
Poznaj Nasza
Przyjęcie weselne, to magiczny wieczór dla każdej Młodej Pary. Bon Ton, to piękne i eleganckie wnętrza, które podkreślą podniosłość i wyjątkowość okazji. Nowocześnie urządzona sala bankietowa, to idealne miejsce na Wasz „Wielki Dzień”. Organizacja wesela będzie dla Was przyjemnością, zrealizujecie z nami swoje marzenia dotyczące wystroju oraz menu.
create by mainet.pl
2020 © Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
© Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl