© Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
2020 © Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
Poznaj Nasza
Przyjęcia Okolicznościowe
)
Zapraszamy do organizacji w naszej Sali Bankietowej różnych przyjęć okolicznościowych. Korzystając z naszych usług zorganizujesz m.in.: jubileusze, rocznice, urodziny, osiemnastki, spotkania rodzinne. Bon Ton zapewnia pełną obsługą i wykwintne jedzenie, które dopełni Twoją uroczystość.
MENU NA PRZYJECIE OKOLICZNOŚCIOWE 200 ZŁ OD OSOBY
czas trwania do 7 godzin (każda następna godz. 250 zł), minimum 25 osób
W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY
Cena obejmuje:
zupa (jedna do wyboru)
2 dania gorące (jedno z I grupy, drugie z II grupy)
5 przekąsek zimnych (każda następna 10 zł/os.)
3 sałatki
bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne i gorące bez ograniczeń
dzieci poniżej 12 roku życia - 100 zł / osoba (oddzielne menu dla dzieci)
dekoracja stołów
profesjonalna obsługa
MENU
Zupa (jedna do wyboru)
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
staropolski żur na wędzonce
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)
udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami kopytkami smażonymi na masełku.
befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, bukietem warzyw z masełkiem lub buraczkami
polędwiczka wieprzowa marynowana w ziołach w sosie kurkowym z kopytkami smażonymi na masełku i buraczkami.
policzki wieprzowe w sosie paprykowym
łosoś na szpinaku z ryżem i dodatkami
Drugie danie grupa II (jedno do wyboru)
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem
kotlet de volaille podany z ziemniakami i zasmażaną kapustą
filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw
kurczak cytrynowy w sosie szafranowym
delikatny gulasz wieprzowy z warzywami na ostro. Podany ze świeżo wypiekaną bułeczką
carry z kurczaka z selerem naciowym i świeżą kolendrą. Podany ze świeżo wypiekaną bułeczką.
Przystawki zimne (pięć do wyboru)
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym
indyk w maladze z soczystymi owocami
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą
tortilla z kurczakiem
łosoś po marynarsku
polędwiczka marynowana w imbirze i kolendrze na liściach rukoli
śledź w oleju z cebulką
jaja faszerowane
łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii
tatar ze śledzia na razowej grzance
sandacz faszerowany musem z pstrąga
włoskie caprese z grillowanym bakłażanem i bazyliowym pesto
roladki z cukinii z serkiem creme fresh i pomidorkami koktajlowymi
Sałatki (trzy do wyboru)
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli
sałatka grecka
sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret
sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem
sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim
Menu dla dzieci:
rosół z domowym makaronem
nugetssy z kurczaka, frytki, sałatka
naleśniki z dżemem, bitą śmietaną i owocami
Dodatkowo możliwość zamówienia:
tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.
sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.
deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.
deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.
Uwaga!
1. Prosimy Państwa o przynoszenie własnych pojemników do zapakowania pozostałej żywności, oraz nie zabierania kwiatów z wazonów.