MENU NA PRZYJECIE OKOLICZNOŚCIOWE 210 ZŁ OD OSOBY

czas trwania do 7 godzin (każda następna godz. 250 zł), minimum 25 osób

 

W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY

 

Cena obejmuje:

  • zupa (dwie do wyboru)

  • 2 dania gorące (jedno z I grupy, drugie z II grupy)

  • 5 przekąsek zimnych (każda następna 10 zł/os.)

  • 3 sałatki

  • bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe, bezy i tiramisu własnej produkcji)

  • dzieci poniżej 12 roku życia - 100 zł / osoba (oddzielne menu dla dzieci)

  • dzieci do 3 lat - gratis

  • dekoracja stołów (świeże kwiaty, bieżniki, obrusy, świeczniki, serwetki)

  • profesjonalna obsługa

 

MENU

Zupa (dwie do wyboru)

  • rosół z domowym makaronem

  • flaczki wołowe

  • borowikowa z łazankami

  • staropolski żur na wędzonce

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową

 

Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)

 

  • udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca

  • befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, podane z kaszą bulgur i bukietem warzyw z masełkiem

  • polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym podana z kopytkami i buraczkami

  • golonka z indyka w sosie z pieczonego czosnku, gratin ziemniaczane lub kluski śląskie, mini marchewka karmelizowana

  • policzki wieprzowe w sosie paprykowym, kasza lub kopytka

  • łosoś na szpinaku z ryżem z dodatkami

 

Drugie danie grupa II (jedno do wyboru)

  • schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek

  • roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem

  • kotlet de volaille podany z ziemniakami i zasmażaną kapustą 

  • filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw

  • kurczak cytrynowy w sosie szafranowym ryż

  • delikatny gulasz wieprzowy z warzywami na ostro. Podany ze świeżo wypiekaną bułeczką

  • curry z kurczaka z selerem naciowym, świeżą kolendrą. Podany ze świeżo wypiekaną bułeczką.

 

Przystawki zimne (pięć do wyboru)

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami

  • schab po warszawsku

  • nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym

  • indyk w maladze z soczystymi owocami

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą

  • polędwiczka marynowana w imbirze i kolendrze na liściach rukoli

  • śledź w oleju z cebulką

  • tortilla z kurczakiem

  • łosoś po marynarsku 

  • łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii

  • tatar ze śledzia na razowej grzance

  • sandacz faszerowany musem z pstrąga 

  • włoskie caprese z grillowanym bakłażanem i bazyliowym pesto

  • roladki z cukinii z serkiem creme fresh i pomidorkami koktajlowymi

 

Sałatki (trzy do wyboru)

  • tradycyjna sałatka jarzynowa

  • sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli

  • sałatka grecka

  • sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret

  • sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem

  • sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym

  • sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim

 

Napoje zimne: /bez ograniczeń/

  • osoki owocowe 100% jabłko i pomarańcza podawane w karafkach

  • woda mineralna z miętą i cytryną podawana w karafkach

  • proponujemy  dodatkowo: napoje gazowane: Coca-Cola, anta, Sprite but. 0,8l - 8 zł

 

Menu dla dzieci:

  • rosół z domowym makaronem 

  • nugetssy z kurczaka, frytki, sałatka

  • naleśniki z dżemem, bitą śmietaną i owocami

 

Dodatkowo możliwość zamówienia:

  • tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.

  • sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.

  • deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.

  • deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.

 

 

Uwaga! 

 

1. Klient może korzystać z własnych napojów alkoholowych. Opłata korkowa 10 zł/os.

2. Prosimy Państwa o przynoszenie własnych pojemników do zapakowania pozostałej żywności, oraz nie zabierania kwiatów z wazonów.

 

 

 

 

Zapraszamy do organizacji w naszej Sali Bankietowej różnych przyjęć okolicznościowych. Korzystając z naszych usług zorganizujesz m.in.: jubileusze, rocznice, urodziny, osiemnastki, spotkania rodzinne. Bon Ton zapewnia pełną obsługą i wykwintne jedzenie, które dopełni Twoją uroczystość.

)

Przyjęcia Okolicznościowe

Poznaj Nasza

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl