Sala Bankietowa

Bon Ton

 

tel: 792 280 518

e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

15 lutego 2024

 

Zachęcamy do zamówienia potraw   pod numerem tel.  792 280 518  oraz  na adres e-mail  radzymin@bonton.net.pl

 

 

 

Przykładowa oferta Cateringu

( dania  gorące gotowe do podania, dowiezione na umówioną godzinę )

 

Koszt 80 zł od osoby zupa + danie drugie.

  • rosół z domowym makaronem

  • borowikowa z łazankami

  • staropolski żur na wędzonce

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową

 

Danie drugie jedno do wyboru:

  • schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek

  • udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i smażonymi kopytkami

  • Polędwiczka w sosie kurkowym, buraczki + kopytka smażone.

 

Lub dania do samodzielnego  podgrzania:

  • staropolski żur wielkanocny na naturalnym zakwasie z białą kiełbasą, aromatyzowanym majerankiem - cena   45 zł / 1 litr

  • grzybowa z łazankami  - cena   45 zł / 1 litr  

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową - cena   45 zł / 1 litr

  • rosół z domowym makaronem -  cena  45 zł / 1 litr ( zupy 0,25 l na osobę )

  • udo z kaczki z jabłkiem i żurawiną - cena 120 zł / 1 kg (około 4 porcje)

  • polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym - cena 120 zł / 1 kg (około 6 porcji)

  • łosoś na szpinaku - cena  160 zł / 1 kg

  • kopytka domowe - cena 30 zł  / 1 kg

  • buraczki  zasmażane - cena 30 zł/ 1 kg                         

 

Przystawki zimne: około 8-10 porcji na półmisku

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami x 1 - 65 zł / półmisek

  • schab po warszawsku x1 - 70 zł / półmisek

  • nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowych x1 - 70 zł / półmisek

  • Tatar ze śledzia x 1 - 65 zł / półmisek

  • rolada szpinakowa z wędzonym łososiem i serkiem ricotta x1 - 70 zł / półmisek

  • polędwiczka marynowana w imbirze  x1 - 70 zł / półmisek

  • indyk w maladze z soczystymi owocami  x1 - 80 zł / półmisek

  • sandacz faszerowany gorgonzolą i szpinakiem  x1 - 85 zł / półmisek

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretką  x1 - 80 zł / półmisek

  • roladki z cukinii z serkiem creme fresh i pomidorkiem koktajlowym x 1 - 65 zł / półmisek

 

Sałatki 1 miska (koszt 35 zł) waga 60-70 dag

  • tradycyjna sałatka jarzynowa

  • sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli

  • sałatka grecka

  • sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem winegret

  • sałatka hawajska z ananasem z grillowanymi kurczakiem

  • sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami

  • sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym

  • sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim

Deserki:

  • Tiramisu w kieliszku 1 szt. - 10 zł

  • Ciasta 40 zł / kg - szarlotka, sernik, krówka, owocowy raj.

 

Istnieje możliwość wypożyczenia Państwu naszych porcelanowych półmisków,

   do ceny należy doliczyć kaucje zwrotną w wysokości 50 zł za półmisek.

 

Oferta gotowego Cateringu do zamówienia 2024

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl