MENU NA KONSOLACJE nr 3

 

  • zupa (jedna do wyboru) powyżej 40 osób 2 zupy

  • jedno danie gorące

  • 4 przystawki

  • bufet deserowy (ciasta)

  • bufet kawowo-herbaciany

  • napoje zimne typu soki i woda (bez ograniczeń)

  • dekoracja stołów

  • profesjonalna obsługa

 

Zupy do wyboru:

  • rosół z domowym makaronem

  • flaczki wołowe

  • borowikowa z łazankami

  • staropolski żur na wędzonce

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową

 

II Danie gorące do wyboru:

  • schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym podany z kopytkami oraz zestawem surówek

  • roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami

  • kotlet de volaille podany z ziemniakami opiekanymi i surówką 

  • filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw.

 

Przystawki zimne 

 

  • półmisek wędlin

  • półmisek serów

  • śledź w oleju z cebulką

  • sałatka grecka

 

 MENU NA KONSOLACJE nr 2

 

  • zupa (jedna do wyboru)

  • jedno danie gorące

  • bufet deserowy (ciasta)

  • bufet kawowo-herbaciany

  • napoje zimne typu soki i woda (bez ograniczeń)

  • dekoracja stołów

  • profesjonalna obsługa

 

Zupy do wyboru:

  • rosół z domowym makaronem

  • flaczki wołowe

  • borowikowa z łazankami

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową

 

II Danie gorące do wyboru:

  • golonka z indyka w sosie własnym

  • udo z kaczki konfi z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i kopytkami smażonymi na masełku

  • polędwiczka w sosie kurkowym, ziemniaczki opiekane lub kopytka smażone

  • filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw.

 MENU NA KONSOLACJE nr 1

 

  • zupa (jedna do wyboru)

  • jedno danie gorące

  • bufet deserowy (ciasta)

  • bufet kawowo-herbaciany

  • napoje zimne typu soki i woda (bez ograniczeń)

  • dekoracja stołów

  • profesjonalna obsługa

 

Zupy do wyboru:

  • rosół z domowym makaronem

  • flaczki wołowe

  • borowikowa z łazankami

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową

 

II Danie gorące do wyboru:

  • schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym podany z puree ziemniaczanym oraz zestawem surówek

  • roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym, lub ziemniakami oraz zestawem surówek

  • kotlet de volaille podany z ziemniakami  i surówką z kapusty

  • filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw.

Sala Bankietowa Bon Ton oferuje również organizację konsolacji. 

W naszych eleganckich wnętrzach zorganizujesz kameralne, rodzinne spotkanie. To miejsce na godne pożegnanie, dołożymy wszelkich starań, by ograniczyć Ci trud organizacji uroczystości, pomożemy także w doborze menu.

)

Konsolacje

Poznaj Nasza

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl