MENU NA KONSOLACJE nr 3
zupa (jedna do wyboru) powyżej 40 osób 2 zupy
jedno danie gorące
4 przystawki
bufet deserowy (ciasta)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne typu soki i woda (bez ograniczeń)
dekoracja stołów
profesjonalna obsługa
Zupy do wyboru:
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
staropolski żur na wędzonce
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
II Danie gorące do wyboru:
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym podany z kopytkami oraz zestawem surówek
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami
kotlet de volaille podany z ziemniakami opiekanymi i surówką
filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw.
Przystawki zimne
półmisek wędlin
półmisek serów
śledź w oleju z cebulką
sałatka grecka
MENU NA KONSOLACJE nr 2
zupa (jedna do wyboru)
jedno danie gorące
bufet deserowy (ciasta)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne typu soki i woda (bez ograniczeń)
dekoracja stołów
profesjonalna obsługa
Zupy do wyboru:
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
II Danie gorące do wyboru:
golonka z indyka w sosie własnym
udo z kaczki konfi z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i kopytkami smażonymi na masełku
polędwiczka w sosie kurkowym, ziemniaczki opiekane lub kopytka smażone
filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw.
MENU NA KONSOLACJE nr 1
zupa (jedna do wyboru)
jedno danie gorące
bufet deserowy (ciasta)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne typu soki i woda (bez ograniczeń)
dekoracja stołów
profesjonalna obsługa
Zupy do wyboru:
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
II Danie gorące do wyboru:
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym podany z puree ziemniaczanym oraz zestawem surówek
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym, lub ziemniakami oraz zestawem surówek
kotlet de volaille podany z ziemniakami i surówką z kapusty
filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw.
Sala Bankietowa Bon Ton oferuje również organizację konsolacji.
W naszych eleganckich wnętrzach zorganizujesz kameralne, rodzinne spotkanie. To miejsce na godne pożegnanie, dołożymy wszelkich starań, by ograniczyć Ci trud organizacji uroczystości, pomożemy także w doborze menu.
)
Konsolacje
Poznaj Nasza
create by mainet.pl
2020 © Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
© Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl