© Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
2020 © Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
Sala bankietowa Bon Ton oferuje organizację przyjęcia komunijnego. W naszych eleganckich wnętrzach spędzisz czas z rodziną, przy wykwintnych, ale domowych daniach. To czas dla Twojego dziecka i Twojej rodziny.
Poznaj Nasza
Komunie
)
PRZYKŁADOWE MENU KOMUNIJNE
Zupa
borowikowa z łazankami
Dania gorące
udo z kaczki z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem
Przystawki zimne
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowych
łosoś po marynarsku
sandacz faszerowany musem z pstrąga ze szpinakiem
włoskie caprese z grillowanym bakłażanem i bazyliowym pesto
Sałatki
sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli
sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret
sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami
Ponadto
bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne bez ograniczeń
Dodatkowo istnieje możliwość zamówienia:
tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym)
stół sushi
deser serwowany - szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty
deser serwowany - puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty
Podane menu jest przykładowe, w celu otrzymania oferty prosimy o kontakt.
PRZYKŁADOWE MENU NA PRZYJECIE KOMUNIJNE
190 ZŁ OD OSOBY (czas trwania do 7 godzin)
Cena obejmuje:
zupa (jedna do wyboru)
2 dania gorące (jedno z I grupy, drugie z II grupy)
5 przekąsek zimnych (każda następna 5 zł/os.)
3 sałatki
bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne i gorące bez ograniczeń
dla dzieci oddzielne menu
dzieci poniżej 12 roku życia - 50% zniżki
dekoracja stołów
profesjonalna obsługa
MENU
Zupa (jedna do wyboru)
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
staropolski żur na wędzonce
krem z biały szparagów z groszkiem ptysiowym
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)
udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca
zrazy wołowe z kopytkami na masełku i zasmażanymi buraczkami z prażoną cebulką*
befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, podane z krokietem ziemniaczanym i bukietem warzyw z masełkiem
policzki wieprzowe w sosie paprykowym
łosoś na szpinaku z ryżem z dodatkami
Drugie danie grupa II (jedno do wyboru)
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek*
kotlet de volaille podany z ziemniakami i zasmażaną kapustą
golonka z indyka wolno pieczona, podana z sosem ziołowym, gratin ziemniaczanym oraz warzywami ratatoui
filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem
kurczak cytrynowy w sosie szafranowym
Przystawki zimne (pięć do wyboru)
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym
indyk w maladze z soczystymi owocami
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą
łosoś po marynarsku
łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii
tatar ze śledzia na razowej grzance
sandacz faszerowany musem z pstrąga ze szpinakiem
włoskie caprese z grillowanym bakłażanem i bazyliwoym pesto
roladki z cukinii z serkiem creme fresh i pomidorkami koktajlowymi
Sałatki (trzy do wyboru)
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli
sałatka grecka
sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret
sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem
sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim
Menu dla dzieci
Dodatkowo możliwość zamówienia:
tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 12 zł/os.
sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.
deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.
deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.
Uwaga!
1. Prosimy Państwa o przynoszenie własnych pojemników do zapakowania pozostałej żywności.
2. Nie pobieramy opłaty korkowej