MENU NA IMPREZY FIRMOWE 200 ZŁ (NETTO) OD OSOBY
czas trwania do 7 godzin, minimum 25 osób
W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY
Cena obejmuje:
zupa (jedna do wyboru)
2 dania gorące (jedno z I grupy, drugie z II grupy)
5 przekąsek zimnych (każda następna 10 zł/os.)
3 sałatki
bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne i gorące bez ograniczeń
dzieci poniżej 12 roku życia -95 zł (oddzielne menu dla dzieci)
dekoracja stołów
profesjonalna obsługa
MENU
Zupa (jedna do wyboru)
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
staropolski żur na wędzonce
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)
udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca
polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym podana z kopytkami i buraczkami
befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, podane z krokietem ziemniaczanym i bukietem warzyw z masełkiem
policzki wieprzowe w sosie paprykowym, kasza lub kopytka
łosoś na szpinaku z ryżem z dodatkami
Drugie danie grupa II (jedno do wyboru)
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem
kotlet de volaille podany z ziemniakami i zasmażaną kapustą
filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw
kurczak cytrynowy w sosie szafranowym, ryż.
Przystawki zimne (pięć do wyboru)
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym
indyk w maladze z soczystymi owocami
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą\
tortilla z kurczakiem
łosoś po marynarsku
łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii
tatar ze śledzia na razowej grzance
sandacz faszerowany musem z pstrąga
włoskie caprese z grillowanym bakłażanem i bazyliwoym pesto
roladki z cukinii z serkiem creme fresh i pomidorkami koktajlowymi
Sałatki (trzy do wyboru)
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli
sałatka grecka
sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret
sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem
sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim
Dodatkowo możliwość zamówienia:
tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.
sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.
deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.
deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.
Uwaga! Ze względu na ochronę środowiska pojemniki do zapakowania pozostałej żywności są ograniczone do 10 szt.
Prosimy Państwa o przynoszenie własnych pojemników.
Bon Ton to idealne miejsce na organizację imprez firmowych.
Eleganckie wnętrza naszej Sali Bankietowej sprostają najbardziej wymagającym gościom. Z nami dobierzcie menu do swoich potrzeb. Znakomite połączenie komunikacyjne z Warszawą oraz okolicznymi miejscowościami sprawi, że będzie to doskonałe miejsce
na przyjęcie Twoich gości.
)
Imprezy Firmowe
Poznaj Nasza
create by mainet.pl
2020 © Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
© Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl