© Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
2020 © Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
Poznaj Nasza
Chrzciny
)
Pierwsze przyjęcie Twojego dziecka, to wyjątkowy dzień.
W Sali Bankietowej Bon Ton zorganizujesz mniejsze i większe przyjęcia o charakterze rodzinnym. Twoi goście spędzą uroczystość w eleganckich i nowocześnie urządzonych wnętrzach. Uroczystość Twojej pociechy dopełniona będzie wyjątkowym i wybranym przez Ciebie menu.
PRZYKŁADOWE MENU NA CHRZCINY 165 ZŁ OD OSOBY
(czas trwania do 5 godzin)
Cena obejmuje:
zupa (jedna do wyboru)
1 danie gorące (jedno do wyboru)
5 przekąsek zimnych (każda następna 5 zł/os.)
3 sałatki
bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne i gorące bez ograniczeń
dzieci poniżej 12 roku życia - 50% zniżki
dekoracja stołów
profesjonalna obsługa
MENU
Zupa (jedna do wyboru)
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
staropolski żur na wędzonce
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)
udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca lub kaszą bulgur
zrazy wołowe z kopytkami na masełku i zasmażanymi buraczkami z prażoną cebulką
befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, podane z kaszą pęczak i karmelizowaną marchewką
łosoś na szpinaku z ryżem i warzywami
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek*
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem
filet z dorsza na warzywach ratatuille i kaszą bulgur
kurczak cytrynowy w sosie szafranowym podany z pilaw ryżowym i zestawem surówek
polędwiczki wieprzowe w sosie paprykowym, podane z kopytkami lub ziemniakami opiekanymi.
kotlet de volaille podany z ziemniakami i zestawem surówek
Przystawki zimne (pięć do wyboru)
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym
indyk w maladze z soczystymi owocami
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą
łosoś po marynarsku
łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii
tatar ze śledzia na grzance
sandacz faszerowany musem z pstrąga ze szpinakiem
torciki warzywne pieczone z kozim serem i sosem balsamicznym
Carpacio z buraka z koperkiem , serem feta i parmezanem
włoskie caprese z grilowanym bakłażanem i bazyliowym pesto
roladki z cukini z serkiem creme fresh i pomidorkiem koktajlowym
Sałatki (trzy do wyboru)
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli
sałatka grecka
sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret
sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem
sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim
Dodatkowo możliwość zamówienia:
tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.
sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.
deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.
deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.
UWAGA:
PRZYKŁADOWE MENU NA CHRZCINY 190 ZŁ OD OSOBY
czas trwania do 7 godzin
W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY
Cena obejmuje:
zupa (jedna do wyboru)
2 dania gorące (jedno z I grupy, drugie z II grupy)
5 przekąsek zimnych (każda następna 10 zł/os.)
3 sałatki
bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne i gorące bez ograniczeń
dzieci poniżej 12 roku życia - 95 zł / osoba (oddzielne menu dla dzieci)
dekoracja stołów
profesjonalna obsługa
MENU
Zupa (jedna do wyboru)
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
staropolski żur na wędzonce
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)
udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca
zrazy wołowe z kopytkami na masełku i zasmażanymi buraczkami z prażoną cebulką
befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, podane z krokietem ziemniaczanym i bukietem warzyw z masełkiem
łosoś na szpinaku z ryżem z dodatkami
policzki wieprzowe w sosie paprykowym, podane z kopytkami lub ziemniakami opiekanymi
Drugie danie grupa II (jedno do wyboru)
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem
kotlet de volaille podany z ziemniakami i zasmażaną kapustą
filet z dorsza na warzywach ratatuille i kaszą bulgur
kurczak cytrynowy w sosie szafranowym podany z pilaw ryżowym i zestawem surówek
kotlet de volaille podany z ziemniakami i zestawem surówek
Przystawki zimne (pięć do wyboru)
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym
indyk w maladze z soczystymi owocami
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą
łosoś po marynarsku
łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii
tatar ze śledzia na grzance
sandacz faszerowany musem z pstrąga ze szpinakiem
torciki warzywne pieczone z kozim serem i sosem balsamicznym
Carpacio z buraka z koperkiem , serem feta i parmezanem
włoskie caprese z grilowanym bakłażanem i bazyliowym pesto
roladki z cukini z serkiem creme fresh i pomidorkiem koktajlowym
Sałatki (trzy do wyboru)
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli
sałatka grecka
sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret
sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem
sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim
Dodatkowo możliwość zamówienia:
tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.
sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.
deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.
deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.
UWAGA: