© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

Poznaj Nasza

Chrzciny

)

Pierwsze przyjęcie Twojego dziecka, to wyjątkowy dzień. 

W Sali Bankietowej Bon Ton zorganizujesz mniejsze i większe przyjęcia o charakterze rodzinnym. Twoi goście spędzą uroczystość w eleganckich i nowocześnie urządzonych wnętrzach. Uroczystość Twojej pociechy dopełniona będzie wyjątkowym i wybranym przez Ciebie menu.

PRZYKŁADOWE MENU NA CHRZCINY 165 ZŁ OD OSOBY

(czas trwania do 5 godzin)

 

Cena obejmuje:

  • zupa (jedna do wyboru)

  • 1 danie gorące (jedno do wyboru)

  • 5 przekąsek zimnych (każda następna 5 zł/os.)

  • 3 sałatki

  • bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)

  • bufet kawowo-herbaciany

  • napoje zimne i gorące bez ograniczeń

  • dzieci poniżej 12 roku życia - 50% zniżki

  • dekoracja stołów

  • profesjonalna obsługa

 

MENU

Zupa (jedna do wyboru)

  • rosół z domowym makaronem

  • flaczki wołowe

  • borowikowa z łazankami

  • staropolski żur na wędzonce

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową

 

Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)

 

  • udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca lub kaszą bulgur

  • zrazy wołowe z kopytkami na masełku i zasmażanymi buraczkami z prażoną cebulką

  • befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, podane z kaszą pęczak i karmelizowaną marchewką

  • łosoś na szpinaku z ryżem i warzywami

  • schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek*

  • roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem

  • filet z dorsza na warzywach ratatuille i kaszą bulgur

  • kurczak cytrynowy w sosie szafranowym podany z pilaw ryżowym i zestawem surówek

  • polędwiczki wieprzowe w sosie paprykowym, podane z kopytkami lub ziemniakami opiekanymi.

  • kotlet de volaille podany z ziemniakami i zestawem surówek

 

Przystawki zimne (pięć do wyboru)

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami

  • schab po warszawsku

  • nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym

  • indyk w maladze z soczystymi owocami

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą

  • łosoś po marynarsku 

  • łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii

  • tatar ze śledzia na grzance

  • sandacz faszerowany musem z pstrąga ze szpinakiem

  • torciki warzywne pieczone z kozim serem i sosem balsamicznym

  • Carpacio z buraka z koperkiem , serem feta i parmezanem

  • włoskie caprese z grilowanym bakłażanem i bazyliowym pesto

  • roladki z cukini z serkiem creme fresh i pomidorkiem koktajlowym

 

Sałatki (trzy do wyboru)

  • tradycyjna sałatka jarzynowa

  • sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli

  • sałatka grecka

  • sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret

  • sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem

  • sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami

  • sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym

  • sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim

 

Dodatkowo możliwość zamówienia:

  • tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.

  • sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.

  • deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.

  • deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.

 

 

UWAGA:

  1. Imprezy organizujemy na minimum 25 osób dorosłych. W przypadku mniejszej ilości osób koszt przyjęcia jest równy minimalnej ilości osób dorosłych.
  2. Prosimy Państwa o przynoszenie własnych pojemników do zapakowania pozostałej żywności.
  3. Prosimy o nie zabieranie kwiatów z wazonów, ponieważ jest to dekoracja sali.

 

PRZYKŁADOWE MENU NA CHRZCINY 190 ZŁ OD OSOBY

czas trwania do 7 godzin

 

W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY

 

Cena obejmuje:

  • zupa (jedna do wyboru)

  • 2 dania gorące (jedno z I grupy, drugie z II grupy)

  • 5 przekąsek zimnych (każda następna 10 zł/os.)

  • 3 sałatki

  • bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)

  • bufet kawowo-herbaciany

  • napoje zimne i gorące bez ograniczeń

  • dzieci poniżej 12 roku życia - 95 zł / osoba (oddzielne menu dla dzieci)

  • dekoracja stołów

  • profesjonalna obsługa

 

MENU

Zupa (jedna do wyboru)

  • rosół z domowym makaronem

  • flaczki wołowe

  • borowikowa z łazankami

  • staropolski żur na wędzonce

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową

 

Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)

 

  • udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca

  • zrazy wołowe z kopytkami na masełku i zasmażanymi buraczkami z prażoną cebulką

  • befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, podane z krokietem ziemniaczanym i bukietem warzyw z masełkiem

  • łosoś na szpinaku z ryżem z dodatkami

  • policzki wieprzowe w sosie paprykowym, podane z kopytkami lub ziemniakami opiekanymi

 

Drugie danie grupa II (jedno do wyboru)

  • schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek

  • roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem

  • kotlet de volaille podany z ziemniakami i zasmażaną kapustą

  • filet z dorsza na warzywach ratatuille i kaszą bulgur

  • kurczak cytrynowy w sosie szafranowym podany z pilaw ryżowym i zestawem surówek

  • kotlet de volaille podany z ziemniakami i zestawem surówek

 

Przystawki zimne (pięć do wyboru)

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami

  • schab po warszawsku

  • nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym

  • indyk w maladze z soczystymi owocami

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą

  • łosoś po marynarsku 

  • łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii

  • tatar ze śledzia na grzance

  • sandacz faszerowany musem z pstrąga ze szpinakiem

  • torciki warzywne pieczone z kozim serem i sosem balsamicznym

  • Carpacio z buraka z koperkiem , serem feta i parmezanem

  • włoskie caprese z grilowanym bakłażanem i bazyliowym pesto

  • roladki z cukini z serkiem creme fresh i pomidorkiem koktajlowym

 

Sałatki (trzy do wyboru)

  • tradycyjna sałatka jarzynowa

  • sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli

  • sałatka grecka

  • sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret

  • sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem

  • sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami

  • sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym

  • sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim

 

Dodatkowo możliwość zamówienia:

  • tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.

  • sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.

  • deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.

  • deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.

 

 

UWAGA:

  1. Imprezy organizujemy na minimum 25 osób dorosłych. W przypadku mniejszej ilości osób koszt przyjęcia jest równy minimalnej ilości osób dorosłych.
  2. Prosimy Państwa o przynoszenie własnych pojemników do zapakowania pozostałej żywności.
  3. Prosimy o nie zabieranie kwiatów z wazonów, ponieważ jest to dekoracja sali.