MENU NA CHRZCINY 200 ZŁ OD OSOBY
DZIECI OD 3 DO 10 LAT 110 ZŁ
(czas trwania do 5 godzin) - każda następna godzina 250 zł
(minimum 30 osób)
W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY
Cena obejmuje:
zupa (dwie do wyboru)
1 danie gorące
4 przekąski zimne do wyboru (każda następna 10 zł/os.)
2 sałatki do wyboru
bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe, bezy i tiramisu własnej produkcji)
pakiet napoi zimnych niegazowanych i gorących /ekspres/ bez limitu
dzieci poniżej 12 roku życia - 110 zł / osoba (oddzielne menu dla dzieci)
dzieci do lat 3 - gratis
dekoracja stołów (świeże kwiaty, bieżniki, obrusy, świeczniki, serwetki)
profesjonalna obsługa
MENU
Zupa (dwie do wyboru)
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
staropolski żur na wędzonce
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
zupa tajska
Drugie danie (jedno do wyboru)
polędwiczka wieprzowa marynowana w ziołach w sosie kurkowym z kopytkami smażonymi na masełku i buraczkami
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz sałatka ze świeżych warzyw
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem
kotlet de volaille podany z ziemniakami opiekanymi i sałatką
kurczak cytrynowy w sosie szafranowym
delikatny gulasz wieprzowy z warzywami na ostro, podany ze świeżo wypiekaną bułeczką
curry z kurczaka z selerem naciowym i świeżą kolendrą, podany ze świeżo wypiekaną bułeczką
Przystawki zimne (cztery do wyboru)
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym
indyk w maladze z soczystymi owocami
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą
tortilla z kurczakiem
roladka ze szpinakiem, serem ricotta i wędzonym łososiem
polędwiczka marynowana w imbirze i kolendrze na liściach rukoli
tymbaliki drobiowe
śledź w oleju z cebulką
ptysie z pastą curry
Quesadilla z kurczakiem lub vege
jaja faszerowane
tatar ze śledzia na razowej grzance
sandacz faszerowany musem z pstrąga
włoskie caprese z grillowanym bakłażanem i bazyliowym pesto
roladki z cukinii z serkiem creme fresh i pomidorkiem koktajlowym
Sałatki (dwie do wyboru)
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli
sałatka grecka
sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret
sałatka hawajska z ananasem, z grillowanym kurczakiem
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami, z sosem cesarskim
Napoje zimne: /bez ograniczeń/
soki owocowe 100% jabłko i pomarańcza podawane w karafkach
woda mineralna z miętą i cytryną podawana w karafkach
proponujemy dodatkowo: Coca-Cola, Fanta, Sprite but 0,8 l - 8 zł
Menu dla dzieci
rosół z domowym mamkaronem
nugetsy z kurczaka, frytki, sałatka
Dodatkowo możliwość zamówienia:
tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.
sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.
deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.
deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.
UWAGA:
Klient może korzystać z własnych napojów alkoholowych. Opłata korkowa 10 zł/os
Prosimy Państwa o przynoszenie własnych pojemników do zapakowania pozostałej żywności oraz niezabieranie kwiatów z wazonów.
MENU NA CHRZCINY 220 ZŁ OD OSOBY
DZIECI OD 3 DO 10 LAT 120 ZŁ
(czas trwania do 7 godzin) - każda następna godzina 250 zł
W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY
Cena obejmuje:
zupa (dwie do wyboru)
2 dania gorące (jedno z I grupy, drugie z II grupy)
5 przekąsek zimnych do wyboru (każda następna 10 zł/os.)
3 sałatki do wyboru
bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe, bezy i tiramisu własnej produkcji)
pakiet napoi zimnych niegazowanych i gorących /ekspres/ bez limitu
dzieci poniżej 12 roku życia - 120 zł / osoba (oddzielne menu dla dzieci)
dzieci do lat 3 - gratis
dekoracja stołów (świeże kwiaty, bieżniki, obrusy, świeczniki, serwetki)
profesjonalna obsługa
MENU
Zupa (dwie do wyboru)
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
staropolski żur na wędzonce
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
zupa tajska
Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)
udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami, kopytkami smażonymi na masełku
befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, bukietem warzyw z masełkiem lub buraczkami
golonka z indyka w sosie z pieczonego czosnku, gratin ziemniaczane lub kluski śląskie, mini marchewka karmelizowana
polędwiczka wieprzowa marynowana w ziołach w sosie kurkowym z kopytkami smażonymi na masełku i buraczkami
policzki wieprzowe w sosie paprykowym
łosoś na szpinaku z ryżem z dodatkami
Drugie danie grupa II (jedno do wyboru)
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami, podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem
kotlet de volaille podany z ziemniakami i zasmażaną kapustą
filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw
kurczak cytrynowy w sosie szafranowym
delikatny gulasz wieprzowy z warzywami na ostro. Podany ze świeżo wypiekaną bułeczką
curry z kurczaka z selerem naciowym i świeżą kolendrą. Podany ze świeżo wypiekaną bułeczką
Przystawki zimne (pięć do wyboru)
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym
indyk w maladze z soczystymi owocami
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą
tortilla z kurczakiem
łosoś po marynarsku
polędwiczka marynowana w imbirze i kolendrze na liściach rukoli
śledź w oleju z cebulką
jaja faszerowane
łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii
tatar ze śledzia na razowej grzance
sandacz faszerowany musem z pstrąga
włoskie caprese z grillowanym bakłażanem i bazyliowym pesto
roladki z cukinii z serkiem creme fresh i pomidorkiem koktajlowym
Sałatki (trzy do wyboru)
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli
sałatka grecka
sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret
sałatka hawajska z ananasem, z grillowanym kurczakiem
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami, z sosem cesarskim
Napoje zimne: /bez ograniczeń/
soki owocowe 100% jabłko i pomarańcza podawane w karafkach
woda mineralna z miętą i cytryną podawana w karafkach
proponujemy dodatkowo: Coca-Cola, Fanta, Sprite but 0,8 l - 8 zł
Menu dla dzieci
rosół z domowym mamkaronem
nugetsy z kurczaka, frytki, sałatka
naleśniki z dżemem, bitą śmietaną i owocami
Dodatkowo możliwość zamówienia:
tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.
sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.
deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.
deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.
UWAGA:
Klient może korzystać z własnych napojów alkoholowych. Opłata korkowa 10 zł/os
Prosimy Państwa o przynoszenie własnych pojemników do zapakowania pozostałej żywności oraz niezabieranie kwiatów z wazonów.
PRZYKŁADOWE MENU NA CHRZCINY 165 ZŁ OD OSOBY
(czas trwania do 5 godzin)
Cena obejmuje:
zupa (jedna do wyboru)
1 danie gorące (jedno do wyboru)
5 przekąsek zimnych (każda następna 5 zł/os.)
3 sałatki
bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)
bufet kawowo-herbaciany
napoje zimne i gorące bez ograniczeń
dzieci poniżej 12 roku życia - 50% zniżki
dekoracja stołów
profesjonalna obsługa
MENU
Zupa (jedna do wyboru)
rosół z domowym makaronem
flaczki wołowe
borowikowa z łazankami
staropolski żur na wędzonce
krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową
Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)
udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca lub kaszą bulgur
zrazy wołowe z kopytkami na masełku i zasmażanymi buraczkami z prażoną cebulką
befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, podane z kaszą pęczak i karmelizowaną marchewką
łosoś na szpinaku z ryżem i warzywami
schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek*
roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem
filet z dorsza na warzywach ratatuille i kaszą bulgur
kurczak cytrynowy w sosie szafranowym podany z pilaw ryżowym i zestawem surówek
polędwiczki wieprzowe w sosie paprykowym, podane z kopytkami lub ziemniakami opiekanymi.
kotlet de volaille podany z ziemniakami i zestawem surówek
Przystawki zimne (pięć do wyboru)
wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami
schab po warszawsku
nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym
indyk w maladze z soczystymi owocami
kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą
łosoś po marynarsku
łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii
tatar ze śledzia na grzance
sandacz faszerowany musem z pstrąga ze szpinakiem
torciki warzywne pieczone z kozim serem i sosem balsamicznym
Carpacio z buraka z koperkiem , serem feta i parmezanem
włoskie caprese z grilowanym bakłażanem i bazyliowym pesto
roladki z cukini z serkiem creme fresh i pomidorkiem koktajlowym
Sałatki (trzy do wyboru)
tradycyjna sałatka jarzynowa
sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli
sałatka grecka
sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret
sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem
sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami
sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym
sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim
Dodatkowo możliwość zamówienia:
tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.
sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.
deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 20 zł/os.
deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 20 zł/os.
UWAGA:
Pierwsze przyjęcie Twojego dziecka, to wyjątkowy dzień.
W Sali Bankietowej Bon Ton zorganizujesz mniejsze i większe przyjęcia o charakterze rodzinnym. Twoi goście spędzą uroczystość w eleganckich i nowocześnie urządzonych wnętrzach. Uroczystość Twojej pociechy dopełniona będzie wyjątkowym i wybranym przez Ciebie menu.
)
Chrzciny
Poznaj Nasza
create by mainet.pl
2020 © Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl
create by mainet.pl
© Sala Bankietowa Bon Ton • al. Jana Pawła II 58a, Radzymin
tel: +48 792 280 518 • e-mail: Radzymin@bonton.net.pl