© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

CATERING NA KOLEJNY WEEKEND (6-8 listopada 2020)

Zachęcamy do zamówienia potraw   pod numerem tel.  792 280 518  oraz  na adres e-mail  radzymin@bonton.net.pl

 

Dania gorące

 

  • Zupa krem z dyni    -     30 zł /  1 litr

  • Żurek z białą kiełbaską      -     35 zł / 1 litr                                                                       

  • Kluski leniwe z bułęczką i masełkiem     -      20 zł  / porcja           

  • Staropolski bigos     -     55 zł /  1 kg 

  • Żeberka w pikantnej salsie     -     65 zł / 1 kg

  • Łosoś na szpinaku     -     85 zł / 1 kg

 

Przystawki zimne

 

ROBIMY RÓWNIEŻ POD INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIA NASZE ZIMNE PRZYSTAWKI, KTÓRE ZNACIE Z ORGANIZOWANYCH PRZEZ NAS WASZYCH PRZYJĘĆ. MOŻEMY DLA WAS ZROBIĆ NASZE PRZEPYSZNE  BEZY I TIRAMISU

 

 Zamówienia przyjmujemy telefonicznie   do  czwartku 05.11.2020 Włącznie

03 listopada 2020

Sala Bankietowa

Bon Ton

 

tel: 792 280 518

e-mail: Radzymin@bonton.net.pl