© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

CATERING NA DŁUGI WEEKEND (OD 11.11.2020)

Zachęcamy do zamówienia potraw   pod numerem tel.  792 280 518  oraz  na adres e-mail  radzymin@bonton.net.pl

 

Dania gorące

 

  • Zupa serowa z grzanką    -     30 zł /  1 litr

  • Francuska zupa cebulowa na białym winie pachnąca tymiankiem      -     35 zł / 1 litr     

               

  • Kartacze z mięsem i okrasą     -      19 zł  / porcja          

  • Gęsie udo marynowane w czosnku i grubym pieprzu ze świeżą kolendrą

         w sosie winno-żurawinowym     -     85 zł /  1 kg 

  • Staropolskie zrazy wołowe z wędzoną słoninką     -     75 zł / 1 kg

​​​​​​​​​​​​​​

  • Kluski śląskie    -     25 zł / 1 kg

  • Buraczki zasmażane - 30 zł  / 1 kg

  • Karmelizowana marcheweczka z cebulką- 30 zł  / 1 kg

 

DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 100 ZŁ SŁODKI UPOMINEK Z NASZEGO MENU :)

 

Przystawki zimne

 

ROBIMY RÓWNIEŻ POD INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIA NASZE ZIMNE PRZYSTAWKI, KTÓRE ZNACIE Z ORGANIZOWANYCH PRZEZ NAS WASZYCH PRZYJĘĆ. MOŻEMY DLA WAS ZROBIĆ NASZE PRZEPYSZNE  BEZY I TIRAMISU

 

 Zamówienia przyjmujemy telefonicznie   do  wtorku 10.11.2020 Włącznie

 

06 listopada 2020

Sala Bankietowa

Bon Ton

 

tel: 792 280 518

e-mail: Radzymin@bonton.net.pl