© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

CATERING JUŻ NA 3 WEEKEND (21.11.2020)

Zachęcamy do zamówienia potraw   pod numerem tel.  792 280 518  oraz  na adres e-mail  radzymin@bonton.net.pl

 

Dania gorące

 

  • Zupa borowikowa z łazankami    -     35 zł /  1 litr

 

  • Kartacze z mięsem i okrasą      -     19 zł / porcja           

  • Udo z kaczki z konfiturą w sosie winno-żurawinowym   -     85 zł /  1 kg 

  • Polędwiczka wieprzowa marynowana w ziołach w sosie kurkowym    -     75 zł / 1 kg

  • Staropolskie zrazy wołowe z wędzoną słoninką - 75 zł / 1 kg

​​​​​​​

  • Kopytka    -     25 zł / 1 kg

  • Buraczki zasmażane - 45 zł  / 1kg

 

Przystawki zimne

 

 

  • Schab z musem chrzanowym    -     50 zł / 1/2 kg (1 półmisek ok 10 porcji)

  • Roladki z cukinii z serkiem creme fresh i pomidorkiem koktajlowym - 45 zł  / 1/2 kg (1 półmisek ok 10 porcji)

  • Łosoś po marynarsku w lodowej galarecie  szarotką -  65 zł / 1/2kg (1 półmisek ok 10 porcji)

  • Mięsa pieczone (boczek, schab środkowy, schab karkowy) - 35 zł / 1/2kg

 

 MOŻEMY DLA WAS ZROBIĆ NASZE PRZEPYSZNE  BEZY I TIRAMISU

 

 Zamówienia przyjmujemy telefonicznie   do  czwartku 19.11.2020 włącznie

 

17 listopada 2020

Sala Bankietowa

Bon Ton

 

tel: 792 280 518

e-mail: Radzymin@bonton.net.pl