PRZYKŁADOWE MENU NA BANKIETY 200 ZŁ OD OSOBY

czas trwania do 7 godzin, minimum 25 osób

 

W NASZEJ SALI OBOWIĄZUJE OPŁATA TZW. KORKOWEGO W WYSOKOŚCI 10 ZŁ / OD OSOBY

 

Cena obejmuje:

  • zupa (jedna do wyboru)

  • 2 dania gorące (jedno z I grupy, drugie z II grupy)

  • 5 przekąsek zimnych (każda następna 10 zł/os.)

  • 3 sałatki

  • bufet deserowy (ciasta, owoce sezonowe)

  • bufet kawowo-herbaciany

  • napoje zimne i gorące bez ograniczeń

  • dzieci poniżej 12 roku życia - 95 zł / osoba (oddzielne menu dla dzieci)

  • dekoracja stołów

  • profesjonalna obsługa

  • pojemniki do zapakowania pozostałej żywności (10 szt.)

 

MENU

Zupa (jedna do wyboru)

  • rosół z domowym makaronem

  • flaczki wołowe

  • borowikowa z łazankami

  • staropolski żur na wędzonce

  • krem z białych szparagów z groszkiem ptysiowym

  • krem pomidorowo-paprykowy z grzanką ziołową

 

Drugie danie grupa I (jedno do wyboru)

 

  • udo z kaczki konfit z sosem żurawinowym, na pieczonych jabłkach z buraczkami i chrupiącymi ziemniaczkami z pieca

  • zrazy wołowe z kopytkami na masełku i zasmażanymi buraczkami z prażoną cebulką

  • befsztyki z polędwiczki wieprzowej w boczku, marynowanej w ziołach z sosem porto, podane z krokietem ziemniaczanym i bukietem warzyw z masełkiem

  • łosoś na szpinaku z ryżem z dodatkami

 

Drugie danie grupa II (jedno do wyboru)

  • schab pieczony w majeranku z sosem kurkowym lub własnym, podany z kopytkami oraz zestawem surówek

  • golonka z indyka wolno pieczona, podana z sosem ziołowym, gratin ziemniaczanym oraz warzywami ratatouille

  • roladka z kurczaka faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami podana z pilawem ryżowym i bukietem warzyw z masełkiem

  • kotlet de volaille podany z ziemniakami i zasmażaną kapustą

  • filet z dorsza w sosie kurkowym z ziemniakami i bukietem warzyw

 

Przystawki zimne (pięć do wyboru)

  • wybór mięs pieczystych z wyśmienitymi sosami

  • schab po warszawsku

  • nugetssy z kurczaka z dipem czosnkowym

  • indyk w maladze z soczystymi owocami

  • kaczka faszerowana wątróbką pod malinową galaretą

  • łosoś po marynarsku 

  • łosoś wędzony z ricottą na liściach cykorii

  • śledź po kaszubsku

  • sandacz faszerowany musem z pstrąga ze szpinakiem

  • jaja faszerowane w trzech odsłonach

  • włoskie caprese z grillowanym bakłażanem i bazyliwoym pesto

  • roladki z cukinii z serkiem creme fresh i pomidorkami koktajlowymi

 

Sałatki (trzy do wyboru)

  • tradycyjna sałatka jarzynowa

  • sałatka cesarska z kurczakiem, grzankami i sosem aioli

  • sałatka grecka

  • sałatka z kolorowym makaronem, polędwiczkami drobiowymi, piklami i sosem vinegret

  • sałatka hawajska z ananasem i grillowanym kurczakiem

  • sałatka meksykańska z salami i kolorowymi paprykami

  • sałatka ze świeżym szpinakiem baby, pomidorkami koktajlowymi, boczkiem, serem feta, pestkami dyni i sosem balsamicznym

  • sałatka z gotowanych brokułów z pomidorami, prażonymi migdałami z sosem cesarskim

 

Dodatkowo możliwość zamówienia:

  • tatar wołowy z dodatkami (podany po pierwszym daniu głównym) - 20 zł/os.

  • sushi do 25 osób 500 zł ponad 25 osób do indywidualnej wyceny.

  • deser serwowany szarlotka na ciepło z lodami i listkiem mięty - 10 zł/os.

  • deser serwowany puchar lodowy ze świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym i listkiem mięty - 10 zł/os.

 

 

Uwaga! Ze względu na ochronę środowiska pojemniki do zapakowania pozostałej żywności są ograniczone do 10 szt. Prosimy Państwa o przynoszenie własnych pojemników.

 

Bankiety wymagają bardziej eleganckiej i wyrafinowanej oprawy niż inne przyjęcia. Bon Ton sprosta i temu wyzwaniu. Oferujemy wytworne i stylowe wnętrza oraz dostosowanie menu do najbardziej wymagających podniebień.

)

Bankiety

Poznaj Nasza

create by mainet.pl

2020 © Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl

create by mainet.pl

© Sala Bankietowa Bon Ton  •  al. Jana Pawła II 58a, Radzymin  

tel: +48 792 280 518   •  e-mail: Radzymin@bonton.net.pl